+31 6 31665111 info@platform-cw.nl

Welkom bij Platform Christen en Werk!

Als christelijke organisatie kunt u hier uw evenementen delen met ons doelgerichte publiek dat geïnteresseerd is in het combineren van hun geloof met werk en carrière. We bieden u de mogelijkheid om te netwerken met andere organisaties en individuen die actief betrokken zijn bij ons platform. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het delen van uw evenementen op ons platform.

WERKWIJZE

Onze werkwijze is om organisaties te helpen bij het delen van hun evenementen op ons platform, met aantrekkelijke beschrijvingen en verspreiding via onze communicatiekanalen. We bieden ondersteuning en houden organisaties op de hoogte van de reacties op hun evenementen. We streven ernaar waarde te bieden voor zowel organisaties als ons publiek door bij te dragen aan de ontwikkeling en versterking van de christelijke gemeenschap in de zakelijke wereld.

Hieronder volgen de stappen die organisaties moeten doorlopen om evenementen te plaatsen op Platform Christen en Werk:

1. Stuur ons een e-mail waarin u aangeeft dat u geïnteresseerd bent om evenementen te plaatsen op ons platform. Het e-mailadres is info@platform-cw.nl 

2.We nemen contact met u op om de details van uw evenement te bespreken en te begrijpen.

3. We helpen u bij het maken van een aantrekkelijke en informatieve beschrijving van uw evenement.

4.We publiceren de beschrijving op ons platform en verspreiden deze via onze communicatiekanalen om uw doelgroep te bereiken.

5. We houden u op de hoogte van de reacties op uw evenement en bieden ondersteuning bij eventuele vragen of problemen die zich voordoen.

 660 Bezoekers tot nu toe,  4 Bezoekers vandaag