+31 6 31665111 info@platform-cw.nl

Contact 

Heeft u na het lezen vragen, suggesties of tops, voel je dan vrij om ons te contacten, dit kan via de onderstaande contactgegevens.

Telefoonnummer

06 –  3166 5111

 

E-mailadres

info@platform-cw.nl

 

Activiteiten

Het Platform CW wil openstaan voor alle organisaties en individuen die het christen-zijn op het werk stimuleren en uitdragen. Het  biedt een podium voor verschillende programma’s en evenementen om christenen te helpen hun geloof te integreren in hun werk. Het aanbod omvat onder andere:

  • Workshops en trainingen over onderwerpen zoals ‘Christen zijn op de werkvloer’, ‘Leiderschap vanuit een christelijke visie’, en ‘Omgaan met stress en burn-out op een christelijke manier’.

  • Netwerkbijeenkomsten waar christenen elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en ondersteunen in hun werk.

  • Mentoringprogramma’s waarbij ervaren professionals gekoppeld worden aan christenen die hun carrière willen ontwikkelen en hun geloof willen integreren in hun werk.

  • Resources en tools zoals blogs, video’s en werkboeken, om christenen te helpen hun geloof te integreren in hun werk en hun professionele en persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen.

Onze activiteiten zijn gericht op het bieden van praktische ondersteuning en inspiratie aan christenen die hun geloof willen integreren in hun werk. We geloven dat deze activiteiten christenen kunnen helpen om hun werk als roeping te zien en hun gaven en talenten ten volle te benutten om anderen te dienen en Gods Koninkrijk te bouwen.

Partnerschappen

Het Platform CW staat open voor partnerschappen met organisaties die onze missie ondersteunen. We geloven dat samenwerkingen ons in staat stellen om onze doelen te bereiken en een grotere impact te hebben.

Als je geïnteresseerd bent in een partnerschap met het Platform CW, kun je contact opnemen met ons via info@platform-cw.nl. We zullen dan bekijken hoe we kunnen samenwerken om onze gezamenlijke doelen te bereiken.

We zijn dankbaar voor de partners die ons al ondersteunen en we kijken er naar uit om nieuwe partners te verwelkomen. Samen kunnen we een beweging creëren van christenen die hun geloof en werk integreren en een positieve impact hebben op de samenleving en de wereld om ons heen, en daarmee te bouwen aan Gods Koninkrijk.

Kom in contact

We horen graag van onze community en staan altijd open voor ideëen, feedback en vragen. Neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens:

  • Telefoonnummer: 06 – 316 651 11
  • Mailadres: info@platform-cw.nl

We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren op vragen en opmerkingen, en we willen ervoor zorgen dat iedereen zich welkom en gehoord voelt bij het Platform CW.

Daarnaast kun je ons ook volgen op social media om op de hoogte te blijven van onze activiteiten en nieuwsupdates:

  • Facebook (in ontwikkeling)
  • Twitter (in ontwikkeling)
  • Instagram (in ontwikkeling)
  • LinkedIn (in ontwikkeling)

Als je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws en updates van het Platform CW, kun je je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief via onze website. Zo mis je nooit belangrijke updates en kun je altijd betrokken blijven bij onze community.

We kijken er naar uit om van je te horen en om met je samen te werken

 689 Bezoekers tot nu toe,  6 Bezoekers vandaag