+31 6 31665111 info@platform-cw.nl

Inleiding 

“Welkom op het Platform Christen & Werk (CW), een plek waar christenen hun geloof kunnen integreren in hun werk en deel kunnen uitmaken van een gemeenschap die dezelfde waarden deelt. Het Platform CW is opgericht met als doel christenen te helpen hun roeping te vinden en hun werk met passie en betekenis te vervullen. Het platform wil nadrukkelijk ruimte bieden aan alle organisaties die eveneens hiermee bezig zijn.

We geloven dat geloof en werk onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en dat christenen de potentie hebben om een positieve invloed te hebben in hun werkveld. Daarom willen we christenen ondersteunen bij het integreren van hun geloof in hun dagelijkse werkzaamheden en hen aanmoedigen om hun gaven en talenten te gebruiken om anderen te dienen en te inspireren.”

Visie en missie

Onze missie is om christenen in Nederland te ondersteunen bij het vinden van hun werk als hun roeping en hen te helpen hun geloof te integreren in hun dagelijkse werkzaamheden. We willen een gemeenschap creëren waarin christenen elkaar kunnen ondersteunen en inspireren, en waarin ze kunnen groeien in hun geloof en professionele ontwikkeling. We streven ernaar om praktische middelen en tools te bieden die christenen kunnen helpen bij het bereiken van hun doelen en bij het bouwen van een Nederland dat meer rechtvaardig, liefdevol en hoopvol is.”

In deze visie en missie statement wordt de overkoepelende doelstelling van het Platform CW beschreven, dat het platform zich met name richt op Nederland en niet wereldwijd. De visie is om in Nederland een beweging van christenen te creëren die hun geloof en werk integreren en een positieve impact hebben op hun omgeving en de Nederlandse samenleving. De missie is om christenen in Nederland te ondersteunen bij het vinden van hun roeping en hen te helpen hun geloof te integreren in hun dagelijkse werkzaamheden, evenals het bieden van een gemeenschap van ondersteuning, inspiratie en praktische middelen en tools. Dit geeft bezoekers een duidelijk beeld van waar het Platform CW in Nederland voor staat en wat de specifieke doelen en activiteiten zijn die het platform aanbiedt.

 

Team

Het Platform CW wordt geleid door Maarten Pijnacker Hordijk, een gepassioneerde christen met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en diep geworteld in zijn christelijke geloof. Het is de bedoeling dat hij wordt ondersteund door een toegewijd team van professionals met verschillende achtergronden en expertisegebieden, die allemaal bijdragen aan het platform en dezelfde visie en missie delen.

Het team wordt versterkt door de steun van organisaties zoals KrachtCoach en Een website van Ons, die helpen bij het bereiken van ons doel om christenen te helpen hun geloof te integreren in hun werk. We zijn trots op de samenwerking met deze organisaties en dankbaar voor hun steun.

Ons team is gepassioneerd over het bieden van praktische middelen en tools aan christenen die hun geloof willen integreren in hun werk. We geloven dat deze missie ons in staat stelt om een positieve impact te hebben op de samenleving en de wereld om ons heen, en daarmee te bouwen aan Gods Koninkrijk.”

 

Activiteiten

Het Platform CW wil openstaan voor alle organisaties en individuen die het christen-zijn op het werk stimuleren en uitdragen. Het  biedt een podium voor verschillende programma’s en evenementen om christenen te helpen hun geloof te integreren in hun werk. Het aanbod omvat onder andere:

  • Workshops en trainingen over onderwerpen zoals ‘Christen zijn op de werkvloer’, ‘Leiderschap vanuit een christelijke visie’, en ‘Omgaan met stress en burn-out op een christelijke manier’.

  • Netwerkbijeenkomsten waar christenen elkaar kunnen ontmoeten, inspireren en ondersteunen in hun werk.

  • Mentoringprogramma’s waarbij ervaren professionals gekoppeld worden aan christenen die hun carrière willen ontwikkelen en hun geloof willen integreren in hun werk.

  • Resources en tools zoals blogs, video’s en werkboeken, om christenen te helpen hun geloof te integreren in hun werk en hun professionele en persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen.

Onze activiteiten zijn gericht op het bieden van praktische ondersteuning en inspiratie aan christenen die hun geloof willen integreren in hun werk. We geloven dat deze activiteiten christenen kunnen helpen om hun werk als roeping te zien en hun gaven en talenten ten volle te benutten om anderen te dienen en Gods Koninkrijk te bouwen.

Partnerschappen

Het Platform CW staat open voor partnerschappen met organisaties die onze missie ondersteunen. We geloven dat samenwerkingen ons in staat stellen om onze doelen te bereiken en een grotere impact te hebben.

Als je geïnteresseerd bent in een partnerschap met het Platform CW, kun je contact opnemen met ons via info@platform-cw.nl. We zullen dan bekijken hoe we kunnen samenwerken om onze gezamenlijke doelen te bereiken.

We zijn dankbaar voor de partners die ons al ondersteunen en we kijken er naar uit om nieuwe partners te verwelkomen. Samen kunnen we een beweging creëren van christenen die hun geloof en werk integreren en een positieve impact hebben op de samenleving en de wereld om ons heen, en daarmee te bouwen aan Gods Koninkrijk.

Kom in contact

We horen graag van onze community en staan altijd open voor ideëen, feedback en vragen. Neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens:

  • Telefoonnummer: 06 – 316 651 11
  • Mailadres: info@platform-cw.nl

We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren op vragen en opmerkingen, en we willen ervoor zorgen dat iedereen zich welkom en gehoord voelt bij het Platform CW.

Daarnaast kun je ons ook volgen op social media om op de hoogte te blijven van onze activiteiten en nieuwsupdates:

  • Facebook (in ontwikkeling)
  • Twitter (in ontwikkeling)
  • Instagram (in ontwikkeling)
  • LinkedIn (in ontwikkeling)

Als je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws en updates van het Platform CW, kun je je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief via onze website. Zo mis je nooit belangrijke updates en kun je altijd betrokken blijven bij onze community.

We kijken er naar uit om van je te horen en om met je samen te werken

 336 Bezoekers tot nu toe,  3 Bezoekers vandaag