+31 6 31665111 info@platform-cw.nl

Privacyverklaring Platform Christen Werk (www.platform-cw.nl)

Stichting Encour, handelend onder de naam Platform Christen Werk, respecteert de privacy van de gebruikers van haar diensten en bezoekers van haar website. In deze privacyverklaring leggen wij uit hoe wij omgaan met persoonsgegevens en welke rechten de betrokkenen hebben.

  1. Verantwoordelijke

Stichting Encour is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals beschreven in deze privacyverklaring. Onze contactgegevens zijn:

Stichting Encour Zielhorsterweg 71 3813 ZX Amersfoort Nederland Telefoonnummer: +31 6 40906046 E-mail: info@encour.nl

  1. Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Wij verwerken persoonsgegevens die u zelf aan ons verstrekt, bijvoorbeeld wanneer u zich registreert voor onze diensten, een aankoop doet in onze webshop of contact met ons opneemt. Wij kunnen de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Naam
  • Adresgegevens
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Geboortedatum
  • Geslacht
  • Betalingsgegevens
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die u aan ons verstrekt
  1. Doel en grondslag van de verwerking

Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • Het aanbieden van onze diensten
  • Het verwerken van uw bestellingen in onze webshop
  • Het beantwoorden van uw vragen of klachten
  • Het verbeteren van onze diensten en website
  • Het voldoen aan onze wettelijke verplichtingen

Wij verwerken persoonsgegevens op basis van de volgende grondslagen:

  • Toestemming van de betrokkene
  • Uitvoering van een overeenkomst met de betrokkene
  • Vervulling van een wettelijke verplichting
  • Gerechtvaardigd belang van Platform Christen Werk
  1. Delen van persoonsgegevens met derden

Wij delen persoonsgegevens alleen met derden als dat noodzakelijk is voor de uitvoering van onze diensten of als wij daartoe wettelijk verplicht zijn. Wij zorgen ervoor dat derden die toegang hebben tot persoonsgegevens zich houden aan dezelfde privacy- en beveiligingsmaatregelen als wij.

  1. Beveiliging van persoonsgegevens

Wij nemen passende technische en organisatorische maatregelen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, diefstal, misbruik en ongeautoriseerde toegang of openbaarmaking.

  1. Bewaartermijn

Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld, tenzij wij daartoe wettelijk verplicht zijn of er gerechtvaardigde belangen zijn om de persoonsgegevens langer te bewaren.

  1. Uw rechten

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Indien u gebruik wilt maken van uw rechten of vragen heeft over deze privacyverklaring, kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens zoals vermeld in deze privacyverklaring.

  1. Cookies

Wij maken op onze website gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan onze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone.

Wij gebruiken cookies voor de volgende doeleinden:

  • Het verbeteren van de website en onze diensten
  • Het analyseren van het gebruik van de website
  • Het tonen van gepersonaliseerde advertenties

U kunt het gebruik van cookies uitschakelen via de instellingen van uw internetbrowser. Het uitschakelen van cookies kan echter gevolgen hebben voor de functionaliteit van onze website.

  1. Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om deze privacyverklaring te wijzigen. Wij adviseren u daarom om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 22 maart 2023.

Amersfoort, 22 maart 2023.

 253 Bezoekers tot nu toe,  5 Bezoekers vandaag